Йоана стигна до финала в най-романтичното риалити в България Ергенът“. Стюардесата направи впечатление с

...
Йоана стигна до финала в най-романтичното риалити в България Ергенът“. Стюардесата направи впечатление с
Коментари Харесай

10 факта, които не знаете за Йоана от „Ергенът“ и как стигна до финала (СНИМКИ+ВИДЕО)

Йоана стигна до финала в най-романтичното риалити в България „ Ергенът “. Стюардесата направи усещане с ослепителната си усмивка и с лекотата, скоято общуваше с Алек. Какво обаче остана прикрито?

10 обстоятелството, които не знаете за Йоана от „ Ергенът “ и по какъв начин стигна до финала

Снимка: bTV Media Group

1. Йоана Младенова е от Перник и работи като стюардеса в самолетна компания за чартърни полети. Завършила е маркетинг в Германия, само че взема решение да последва детската си фантазия да пътува из целия свят и да опознава разнообразни култури. Не обича еднообразието. Посетила е над 50 страни, като най-любимите ѝ са Саудитска Арабия, Мароко и Египет.

2. Обича да върви на опера. Тренирала е плуване и е печелила безчет медали.

3. Една от фантазиите й е някой ден да стане притежател на ресторант.

4. В „ Ергенът “ се сприятели изключително доста с Надя. След нейното овакантяване тя даже се разплака.

5. За себе си Йоана счита, че е прям човек. Винаги споделя в очите това, което мисли и усеща, без значение кой стои против нея. Когато обаче настъпят и наранят егото ѝ, е склонна да отговори.

Снимка: bTV Media Group

6. Изхвърляла е облеклата на неин някогашен другар, който ѝ е изневерил.Категорична е, че в никакъв случай не би дала прошка сходно изменничество.

7. Едно от нещата, които обожава да я де, е паста. Пада си и по десерти – както да ги хапва, по този начин и да ги подготвя.

8. Предпочита да не слуша какво приказват хората за нея, не чете и не слуша неприятни вести, които могат да я разстроят. „ Нямам потребност да съм под светлините на прожекторите и не диря поддръжка, само че се веселя, че я имам! “ – споделя Йоана в Инстаграм профила си.

Снимка: bTV Media Group

9. Един от обичаните й сериали е „ Ямата “. В него вижда и много атрактивно място, което стартира да мечтае да посети. Това е кафене, което се намира в квартал Балат в Истанбул. Успява да сбъдне тази своя фантазия.

10. Йоана е отгледана единствено от майка си. Историята на живота си тя не съумя да показа пред всички девойки, само че описа на Алек. Това беше едно от нещата, които го привлякоха у нея, и поради което получи роза. Така без цвете остана Валерия, която напусна сантименталното риалити.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР